Links

Maestro-Uitvaarders staat voor een uitvaart die past bij het leven van de overledene. Persoonlijk en betrokken worden nabestaanden begeleid bij het afscheidsproces. Er is een mooie uitvaart mogelijk voor ieder budget op elke plaats in Nederland. Richard van Roessel (1964) staat als oprichter, met een achtergrond in familie-opstellingen, borg voor de kwaliteit van Maestro-Uitvaarders. Op de ‘Plek van Bezieling’ in Wassenaar organiseert hij allerlei activiteiten om zijn meesterschap te versterken. Hij heeft ook Stichting Maestro-Levenskunst opgericht waar jongeren in kwetsbare posities worden ondersteund hun eigen meesterschap te ervaren, met muziek als instrument.

Er voor elkaar zijn is de essentie, zegt Anne-Marie Boogaarts van Funeral Quest: ‘Na een overlijden is er ruimte voor verstilling. Afscheid nemen van een overleden geliefde is stilstaan bij het gevoel van ‘nooit meer’. Het eren van een heel leven in één dag. Maar ook het besef van een nieuw begin. Ieder mens is anders en gaat op zijn eigen manier om met verdriet. Dat kun je niet bepalen of sturen. Daarom probeer ik als uitvaartbegeleider aan te voelen wat waarde heeft voor de nabestaanden. Op welke manier vinden zij troost. Op welke manier kan ik dat voor hen vormgeven en organiseren? Schoonheid kan troosten. Liefde kan troosten. Er voor elkaar zijn is de essentie. Aandacht geven, rust brengen, begeleiden…Ik heb een groot gevoel van empathie voor mensen op dit moment van hun leven en draag, met de juiste uitvaartverzorging, graag bij aan een dag vol mooie herinneringen.’

Diny Neplenbroek Uitvaartverzorging begeleidt nabestaanden bij het afscheid van hun dierbare. Op een persoonlijke en betrokken manier staan zij u bij vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. Het is belangrijk om gedurende deze moeilijke periode ruimte te hebben om bewust afscheid te kunnen nemen. Daarbij hoort een uitvaart die vorm is gegeven op een manier die bij de dierbare past.

Er kan allerlei muziek gebruikt worden. De keuze daarvan is persoonlijk. U kunt muziek uitkiezen van een CD, maar ook levende muziek is mogelijk. Ik zelf heb goede ervaringen met violist Ian de Jong.

Ik ben aangesloten bij De NalatenschapsMakelaars en kan u ook van dienst zijn bij vragen rondom de nalatenschap.

06 11 293 224            info@verhaalenrite.nl